Закон за стечај

Датум на објавување: 22.03.2006
Датум на стапување во сила: 30.03.2006
Сл. весник/година: 34/2006

Закон за стечај 22.03.2006

01.12.2006

Измена и дополниување:

Преземи (PDF, 62KB)

04.07.2007

19.12.2007

Одлука на Уставен суд:

Преземи (PDF, 110KB)

23.09.2009

Одлука на Уставен суд:

Преземи (PDF, 52KB)

08.04.2011

Измена и дополнување:

Преземи (PDF, 56KB)

31.05.2013

Измена и дополнување:

Преземи (PDF, 383KB)